Translate

tiistai 3. syyskuuta 2013

Tutkimuksia ja Nokian kohtalo

Tänään 1 ryhmän jäsenet mukaanlukien minä saimme luvatun suklaa palkinnon, kun ryhmämme voitti aikaisemmin WOC experiment kyselyn. Kävimme läpi tunnilla tyhmän ryhmän (1 ryhmän), random ryhmän, että fiksun ryhmän vastaukset. Selvisi, että tyhmin ryhmä oli tällä kertaa fiksuin :D

Tänään teimme myös NASA:n Survival on the Moon tehtävän, jonka ideana oli laittaa 15 tavaraa tärkeysjärjestyksessä, jota tarvitsee kuussa päästäkseen n. 300 km päähän olevaan paikkaan. Tämä tehtävä osoittui vaikeammaksi kuin edellinen yleistietokysely, eikä palkinto ollut lähelläkään tällä kertaa. Jos joku on kiinostunut tekemään tämän tehtävän niin se löytyy alla olevasta linkistä.

http://homepages.abdn.ac.uk/j.masthoff/pages/teaching/CS3021/practicals/MoonExercise.pdf


Tänään 3.9.2013 yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista yrityksen toimialoista myytiin Yhdysvaltalaiselle maailman suurimmalla ohjelmistoalan yritykselle Microsoftille. Nokia aikoo luopua kokonaan matkapuhelintoiminnasta vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä. Itse olen luottanut Nokiaan ja olen uskonut siihen, että Nokia tulee vielä selviämään itsenäisenä yrityksenä. Olen uskonut siihen, mikä tekee mahdottoman menestyksen mahdolliseksi. Toisaalta Nokian myyminen voi olla ainoa ratkaisu tilanteeseen, kun ottaa asiat huomioon kokonaisuudessaan. Tulevaa tulee näyttäämään onko Microsoft Nokian pelastus.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti